Τα νέα μας

18 Νέα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία από το 2024

5 Απριλίου 2023
Την προσθήκη 18 νέων Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων σε όλη την ελληνική επικράτεια, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Υποβολή Αίτησης-Δήλωσης για Πανελλαδικές 2023

29 Νοεμβρίου 2022
Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε σήμερα την προθεσμία υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης για τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Αριθμός Εισακτέων ανά Σχολή/Τμήμα 2022

16 Μαΐου 2022
Δημοσιεύθηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, η απόφαση με την οποία καθορίζεται ο αριθμός των εισακτέων ανά Πανεπιστημιακή Σχολή/Τμήμα για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Λήξη Σχολ. Έτους – Πρόγραμμα Πανελλαδικών 2022

8 Απριλίου 2022
Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε σήμερα το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων 2022 σε συνδυασμό με την λήξη των μαθημάτων του τρέχοντος σχολικού έτους.

Αιτήσεις και Εξετάσεις Προτύπων Γυμνασίων

10 Μαρτίου 2022
Ανακοινώθηκαν σήμερα από το Υπουργείο Παιδείας οι ημερομηνίες για τις εξετάσεις για τα Πρότυπα Γυμνάσια, για την κλήρωση για τα Πειραματικά Γυμνάσια καθώς και οι ημερομηνίες για την υποβολή των αντίστοιχων αιτήσεων.

Υποβολή Αίτησης για Στρατιωτικές Σχολές

31 Ιανουαρίου 2022
Με προκήρυξη του ΓΕΕΘΑ που ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εισαχθούν στις Στρατιωτικές Σχολές χρειάζεται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την Αίτηση και τα δικαιολογητικά από αύριο Τρίτη 1η Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου

Συντελεστές ΕΒΕ για Πανελλαδικές 2022

17 Δεκεμβρίου 2021
Υπογράφηκε σήμερα η απόφαση με την οποία δημοσιεύονται οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) Σχολών, Τμημάτων ή Εισαγωγικών Κατευθύνσεων καθώς και οι Συντελεστές Ε.Β.Ε. για τα αντίστοιχα ειδικά μαθήματα όπως αυτοί προτάθηκαν από τα

Υποβολή Αίτησης-Δήλωσης για Πανελλαδικές 2022

30 Νοεμβρίου 2021
Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε σήμερα την προθεσμία υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης (Α-Δ) για τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Πανελλαδικές 2022: Νέοι συντελεστές βαρύτητας

18 Νοεμβρίου 2021
Δημοσιεύτηκαν σήμερα οι Υπουργικές Αποφάσεις, με τις οποίες καθορίζονται οι συντελεστές βαρύτητας των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων Γενικού Λυκείου, Επαγγελματικού Λυκείου, των ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για το ακαδ

Εξετάσεις για τις Σχολές Ένστολων Επαγγελμάτων 2022

5 Νοεμβρίου 2021
Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι προκαταρκτικές και υγειονομικές εξετάσεις για τους φετινούς υποψήφιους που επιθυμούν να δώσουν για Σχολές του Λιμενικού Σώματος, Στρατιωτικές Σχολές, Σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος, Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς κ