Alimpinisis Online

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Αλιμπινίσης σε ένα περιβάλλον που διαρκώς αλλάζει και εξελίσσεται εισάγει μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση στη διαδικτυακή εκπαίδευση. Βασιζόμενος στην εκπαιδευτική τεχνογνωσία και διδακτική εμπειρία δεκαετιών, αξιοποιεί την τεχνολογία προσφέροντας μια διαδραστική εμπειρία γνώσης στους μαθητές μέσω σύγχρονης & ασύγχρονης διδασκαλίας. Πιστοί στη δέσμευσή μας να παρέχουμε ποιοτική εκπαιδευτική εμπειρία σε μαθητές και γονείς, διατηρούμε τις ίδιες αξίες και στις διαδικτυακές μας τάξεις.

Με το διαδικτυακό φροντιστήριο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Αλιμπινίσης είναι πλέον κοντά στους μαθητές όλης της Ελλάδας με υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες για μαθητές και γονείς. 

Ζωντανή (live) Διδασκαλία

Μαθητές και καθηγητές μέσω της διαδικτυακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν σε ένα οργανωμένο μαθησιακό περιβάλλον. Με απλά λόγια, οι μαθητές  είναι σε θέση να βλέπουν και να ακούν τον καθηγητή τους, να κάνουν ερωτήσεις και να επιλύουν τυχόν απορίες τους όπως και στο δια ζώσης μάθημα.

Σημαντική καινοτομία είναι η μετατροπή μέσω εξειδικευμένης τεχνολογίας της οθόνης του υπολογιστή  σε Διαδραστικό Πίνακα δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να παρακολουθούν ζωντανά τον πίνακα του καθηγητή τους. Στον πίνακα αυτό ο καθηγητής μπορεί να πληκτρολογήσει και να αναρτήσει όλο το απαραίτητο υλικό για το μάθημα, όμοιο με εκείνο που θα δινόταν σε μορφή βιβλίου ή φωτοτυπίας στη φροντιστηριακή αίθουσα.

Επιπλέον η εκπαιδευτική πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να έχουν αυτόματα αρχειοθετημένο το υλικό κάθε μαθήματος στον προσωπικό τους υπολογιστή και να ανατρέχουν σε αυτό ανά πάσα στιγμή.

Ασύγχρονη Διδασκαλία

Ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό αποτελούμενο από ερωτήσεις κλειστού τύπου, ασκήσεις εμβάθυνσης, συνδυαστικές ασκήσεις, σύνθετα θέματα και ασκήσεις επανάληψης. Προβολή βιντεομαθημάτων ή ηχητικών βίντεο (ασύγχρονη εκπαίδευση) ώστε να διευκολύνεται ο μαθητής στην κατανόηση σύνθετων εννοιών.

Παίζω & Μαθαίνω (Gamification)

Σαν επιπρόσθετη μέθοδο ελέγχου της προϋπάρχουσας γνώσης ο όμιλος Αλιμπινίσης χρησιμοποιεί εκπαιδευτικά Quiz ερωτήσεων κλειστού τύπου διαβαθμισμένης δυσκολίας. Στόχος είναι να ενεργοποιείται το ενδιαφέρον των μαθητών μέσα από μια ευχάριστη και διασκεδαστική μέθοδο που χρησιμοποιεί στοιχεία παιχνιδιού.

Oι Καθηγητές μου

Οι εκπαιδευτικοί συνεργάτες του ομίλου Αλιμπινίσης είναι άρτια επιμορφωμένοι και εξειδικευμένοι στο γνωστικό τους αντικείμενο με πολυετή θητεία στις πανελλήνιες εξετάσεις. Διαθέτουν αυστηρό προγραμματισμό, συστηματικότητα, μεθοδικότητα και εμπειρία, εφόδια που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα των μαθητών.

►  Είναι εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες καθώς ασχολούνται με τη διδασκαλία ψηφιακών διαδραστικών μαθημάτων.

►  Επιμορφώνονται συνεχώς με σεμινάρια Παιδαγωγικής, Τεχνολογίας, Σύγχρονης Διδακτικής, Ψυχολογίας και λαμβάνουν πιστοποιήσεις από φορείς όπως οι ICT Hellas, Global Cert & ESOL για να ανταποκριθούν καλύτερα στις διεθνείς προκλήσεις της εκπαίδευσης.

►  Αποτελούν μόνιμους και αποκλειστικούς συνεργάτες του εκπαιδευτικού ομίλου.

  Σέβονται απόλυτα την προσπάθεια και την ψυχολογία μαθητών & γονέων.

 

Online Αξιολόγηση

Η ποιότητα της εκπαίδευσης παρακολουθείται συστηματικά. Κάθε μάθημα και εκπαιδευτής αξιολογείται ξεχωριστά από τους ίδιους τους μαθητές σε ζωντανή διαδικτυακή συνάντηση αξιολόγησης με το διοικητικό προσωπικό του φροντιστηρίου. Στόχος της διαδικασίας αυτής είναι η διατήρηση των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε υψηλό διαχρονικά επίπεδο.

Online Διαγώνισμα

Τα διαγωνίσματα του Εκπαιδευτικού Όμιλου Αλιμπινίσης καθώς και η αξιολόγηση των προφορικά εξεταζόμενων μαθητών διεξάγονται διαδικτυακά για όλες τις τάξεις. Στόχος είναι ο κάθε μαθητής να διαχειρίζεται καλύτερα το χρόνο του, την ψυχολογία και τη συγκέντρωσή του μέσα στον χρόνο της εξέτασης.

Online Ενημέρωση

Κατανοώντας την αγωνία των γονέων & κηδεμόνων για την εκπαιδευτική πορεία των παιδιών τους φροντίζουμε να γίνονται κοινωνοί της εκπαιδευτικής διδασκαλίας ενημερώνοντας τους έγκαιρα και έγκυρα:

Μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης μπορούν εύκολα και γρήγορα να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα σε τεστ, διαγωνίσματα, κλπ.

Μέσω ζωντανής επικοινωνίας με τους καθηγητές σε συναντήσεις προκαθορισμένης ημέρας & ώρας