Η φιλοσοφία μας

          Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Αλιμπινίσης» ιδρύθηκε το 1990 στη Νέα Σμύρνη. Από την πρώτη στιγμή ο σκοπός του φροντιστηρίου μας ήταν ξεκάθαρος: Να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους μαθητές μας με στόχο τη σημαντική βελτίωση της μαθητικής τους επίδοσης και την επίτευξη των στόχων τους. Για να το πετύχουμε αυτό, έχουμε κάποιες βασικές αξίες που μας χαρακτηρίζουν:

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Για να επιτευχθεί το βέλτιστο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα, χρειάζεται πρωτίστως εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε μαθητή με βάση τις ικανότητες του και τις αδυναμίες του. Παράλληλα χρειάζεται να δοθούν επιπλέον κίνητρα σε κάθε μαθητή μέσα από τον ευγενή συναγωνισμό στο πλαίσιο ενός αυστηρά ομοιογενούς τμήματος. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι είμαστε κατάλληλα οργανωμένοι και λειτουργούμε με έμφαση στη λεπτομέρεια προκειμένου να έχουμε άριστα δομημένα τμήματα με μαθητές του ίδιου επιπέδου. Επιπλέον συντονίζουμε διαρκώς όλες τις εκπαιδευτικές μας διαδικασίες έτσι ώστε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (μαθητές, καθηγητές και γονείς) να γνωρίζουν επακριβώς πώς να συνεισφέρουν τα βέλτιστα στο τελικό αποτέλεσμα.

 ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Η βασική μας επένδυση ήταν, είναι και θα είναι πάντα οι άριστα καταρτισμένοι καθηγητές μας, στους οποίους δίνουμε τη δυνατότητα να ασκήσουν το εκπαιδευτικό τους έργο ευχάριστα και αποτελεσματικά, μέσα σε ένα περιβάλλον στο οποίο επικρατεί το ομαδικό πνεύμα και η αξιοκρατία. Οι καθηγητές μας διαθέτουν βαθιά γνώση του αντικειμένου τους και το κυριότερο, αστείρευτη αγάπη για τους νέους που τους ωθεί να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τους μαθητές μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να επιτύχουμε µια αληθινή σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας µε τους μαθητές και τους γονείς. Θέλουμε οι μαθητές μας να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ένα φιλικό αλλά ταυτόχρονα και πειθαρχημένο περιβάλλον που τους στηρίζει και είναι συνεχώς κοντά τους. Ταυτόχρονα, θέλουμε οι γονείς να αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια για την άρτια εξατομικευμένη και έγκυρη υποστήριξη που παρέχουμε και που οδηγεί στην τελική επιτυχία των παιδιών τους.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ο αριθμός των επιτυχόντων του φροντιστηρίου μας μιλάει από μόνος του, ωστόσο κάθε χρονιά αποτελεί για εμάς μια νέα πρόκληση για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Έτσι παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο να εξελισσόμαστε στο εκπαιδευτικό κομμάτι πάντα όμως με την απαραίτητη σοβαρότητα, οργανωτικότητα και επαγγελματισμό.

Φιλοδοξία μας είναι να είμαστε πάντα ένας καινοτόμος και αξιόπιστος εκπαιδευτικός όμιλος, που συνεχώς επιδιώκει να βρίσκεται στην κορυφή, να ολοκληρώνουμε άριστα ότι αναλάμβανουμε και να δίνουμε πρόσβαση σε όλο και περισσότερους μαθητές στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας.